Sayfalar

18 Aralık 2013 Çarşamba

Bağkur kapanış işlemleri

İşyerinizi türlü nedenlerden dolayı kapatmak (iflas) zorunda kalabilirsiniz. Veya üçüncü bir şahsa devretmeniz zaruret haline gelebilir.
Kapanış işlemlerini kapatmaya başlamak için Bağ-Kur kapatma dilekçesi ile birlikte SGK’ya kapatma işlemleri için talepte bulunmanız gerekiyor.
Bu başvuru sizin kapanış işlemlerinizi başlatacaktır.
SGK’da Bağ-Kur kapanış işlemleri işlemlerini zamanında yapmanız önemlidir aksi durumda üzerinize fazladan pirim borcu çıkabilir.
Bilinmesi gereken diğer bir konu ise de sizin işyerinizi tasfiye kararı almanızdan sonra SGK’lı bir işe girip çalışabilirsiniz. Ve bunu en kısa zamanda Bağ-Kur’a bildirmeniz gerekiyor.

Örnek bir BAĞ-KUR kapanış dilekçesi…..

2 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil